ODIN LANDBAKK

Odin Landbakk, byens stolte sønn, overbeviste både fagjury og folket i høst med sitt eminente gitarspill da han vant NORSKE TALENTER 2015 på TV2. Vinnerlåta og debutsingelen «Strengedansen» ble utgitt av Sony Music rett etter finalen 27. november og gikk inn som nr. 8 på iTunes-lista.

Det var sammen med Frode og Dance With A Stranger at Odin sto på en større scene for aller første gang på Tahiti-festivalen 2010. Da var Odin bare åtte år gammel. Odin fikk også hjelp av gitarlegenden Joe Satriani med backingtracks i konkurransen, men spilte seg på egenhånd inn i hjertene til folket og vant Norske Talenter. Odin har siden seieren vært mye i media hos TV2 Nyhetene, TV2 Nyhetskanalen, God Morgen Norge, Lillejulaften på TV2, Senkveld med Thomas og Harald, NRK TV og radio, Se & Hør, riks- og lokalaviser. «Du er verdens beste 13 åring på gitar» sa dommer Bjarne Brøndbo. «Å spille inn musikk og gjøre konserter blir mer vanlig for deg fremover enn å kjøpe brød og melk»»  sa Linn Skåber.
Videoene fra programmene har blitt vist over en halv million ganger i tillegg til TV-sendingene.  Odin er til tross sin unge alder allerede en erfaren kar som gjennom flere år har spilt på festivaler, konserter og events.

Odin åpner Tahitifestivalen 22 juni, og gjett om vi gleder oss!

tahitifest1