VERONICA MAGGIO

Veronica Maggio er en av Sveriges største popstjerner, i tillegg er hun også en hyllet liveartist som nylig ble kåret til Årets Liveakt/Guldmicken under P3 Guld-gallaen 2015. Den 17. mars slapp hun sin nye singel ‘Den första är alltid gratis’ som får 4 av 5 i Expressen, og som spås å bli årets sommerhit i 2016. I mai kommer hennes femte album, og det er allerede bekreftet at hun i sommer skal spille på Stavernfestivalen, Drammen Elvefestival, Skral Festival, Pstereo, Bråvalla og Provinssi.

Veronica Maggio står bak hits som «Snälla bli min», «Hela huset», «Välkommen in», «Jag kommer» og «Satan i Gaten», og er en Sveriges mest prisbelønte artister, med sine fem Grammis, to P3-Guld, tre Röckbjörnen og tre Gaffa-priser. Den seneste tok hun imot på P3 Guld-gallaen i 2015, hvor hun ble stemt frem av P3-lytterne som Årets bästa liveakt/Guldmicken.

Det er ikke bare publikum som digger Veronica Maggio, hun er også en favoritt blant pressen, og Gaffa omtaler henne som «bäst i Sverige», mens Svenske Dagbladet skriver at hun er «en popstjärna ut i fingerspetsarna». Her hjemme har P3 anmeldt den nye låta, og skriver«Refrenget er av det fengende slaget, og byr på velformulerte drypp av etterpåklok livsvisdom, troverdig og inderlig fremført av svensken. Absolutt vår-/sommerhit-materiale, dette her.»

Våren 2016 er Veronica Maggio igjen aktuell med nytt materiale. Hennes nye singel «Den första är alltid gratis» er allerede ute, og har rundet fire millioner avspillinger på Spotify. I skrivende stund nærmer hun seg en million månedlige avspillinger totalt. I mai kommer endelig Veronica Maggios femte og etterlengtede album, og 23 juni kan du oppleve henne på Tahitifestivalen i Kristiansund!

noxagt